Sdiv 12 Sdiv Sdiv Sdiv Sdiv Sdiv
                 
Аксесоари
 
Динпляни
 
Папки
 
Каталози
 
Динпляни
Аксесоари
 
Тефтери
Папки
Каталози
 
Дипляни
 
 

ПЕЧАТНИ УСЛУГИ

Офсетов печат

Офсетовия печат е най-разпространената технология, която позволява да се печата с високо качество върху хартия и картон. Той се отличава с ниски производствени разходи.
Характерното за офсетовия печат е свойството на непечатащите елементи да възприемат водата и да отблъскват мастилото, а печатащите поемат мастило и отблъскват водата. С офсетовия печат се реализират преобладаващата част от цветната печатна продукция – вестници, списания, каталози, книги с цветни страници, рекламни материали, опаковки и др. Печатът може да бъде едноцветен и многоцветен, съдържащ полутонови или щрихови изображения.
Цветните изображения се постигат при комбинацията от четири основни цвята.

Дигитален печат

Печатът се извършва директно от компютъра. Избягват се процеси като експониране, копиране, изработка на плаки, клишета и т.н. Независимо от малкия тираж, чрез лазерния дигитален печат не се прави компромис в качеството и на практика не са нужни макулатури. Поради тази причина могат да се използват скъпи хартии, но диапазона в грамажа е 64-300 гр./кв.м. Освен това на лазерната технология може да се разчита на формат до А3+.

Топъл печат

Това е метод на печатане на принципа на  високия печат. За тази цел е необходимо да се изработи клише на печатаемия елемент. След изработването на клишето (което има огледален образ) с помощта на фолио, чрез загряване и натиск става отпечатването върху хартия, картон и кожа. Фолиото може да бъде  златисто, сребристо, в различни метализирани и флуорисцентни наситени цветове, които не могат да се получат с офсетови мастила. Топлия печат се прилага при заглавни страници, луксозни каталози, календари, тефтери, менюта, папки, покани и други луксозни изделия.

Преге

Прегето е вид операция подобна на топлия печат, чиято цел е да остави релефен оттенък върху носителя. Релефът може да бъде с различна дълбочина на изображението. Използва се за подчертаване на определени елементи. Прегето може да се комбинира с топлия печат.

СИТОПЕЧАТ

Ситопечатът е технология, която позволява нанасянето на мастила върху разнообразни по вид материали. Характерно за тази технология е високата покривност на мастилата и тяхната издръжливост.

 

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ

Довършителни услуги

Довършителните процеси са тези, при които продуктите добиват окончателния си вид.С помощта на специализирани машини се сгъва, набира, шие, перфорира, бигова, щанцова,поставят се спирали.... Тук се изработва и твърда подвързия за книги, класьри, менюта и др. Изработват се и различни видове хартиени торби и кутии.

Ламинирането и лакирането са методи за придаване на по - ефектен и луксозен изглед на печатните изделия и едновременно с това за повишавене на устойчивостта им на влага, замърсявания и други агресивни фактори.

Ламинат

С цел удължаване живота на продукта отпечатаната вече хартия може едностранно или двустранно да бъде ламинирана. Разполагаме с различни дебелини фолио, които могат да бъдат мат, гланц или релеф. Най- често използваме ламината за продукти, които ще се използват многократно като: менюта, каталози, подложки за маси, като не забравяме че ламината създава и собствена характерна луксозна визия.

Лакиране

Съвременната технология все по-често използва лакирането, като част от допълнителните операции, имащи за цел да засилят въздействието на отпечатаното изображение върху потребителя. Предлагаме както цялостно така и частично УВ лакиране (нанасяне на лак върху избрани елементи).

Книговезки услуги:

За да можем да затворим целия цикъл разполагаме и с книговезки цех, който е оборудван с модерни машини. По този начин предлагаме на нашите клиенти възможността да получат напълно готов продукт. Тук се сгъва, лепи, шие, перфорира, поставят се спирали, набират се коли, щанцова се и се прави всичко, което е необходимо, за да придобият окончателен вид продуктите.

 

 
     
     

Всички права запазени PARTNER BULGARIA ® 2011

Дизайн и изработка И.Киров