Sdiv 12 Sdiv Sdiv Sdiv Sdiv Sdiv
                 
Аксесоари
 
Динпляни
 
Папки
 
Каталози
 
Динпляни
Аксесоари
 
Тефтери
Папки
Каталози
 
Дипляни
 
 

PARTNER BULGARIA

Фирмата ни може да Ви предложи цялостно обслужване на Вашати нужди c рекламна цел.

 • Визитки

Изработка на визитни картички с уникален дизайн от различни видове хартия, картон, плексиглас. Също така предлагаме на услугата „Експресни визитки“ тази опция Ви гарантира отпечатването на Вашите визитки само за един час. Шанс за създаване на добро първоначално впечатление. Това което остава след срещата ви с вашите клиенти са визитките. Инвестирайте в дизайна им и не пренебрегвайте качественото им изпълнение.

 • Покани

Изработка на покани според Вашите предпочитания

 • Стикери и Етикети

Изработка на eтикети и защитни стикери от стикерна хартия, етикетна хартия или специална защитна хартия с уникални форми изготвени специално за вашите продукти.

 • Плакати

Изработка на плакати, банери и пана с уникален дизайн от различни видове хартия, винил, фолиа и др.

 • Каталози и рекламни папки

Изработка на каталози и фирмени папки с различни формати от различни видове хартия, прилагане на уникални специални ефекти, които правят каталозите Ви неповторими.

 • Опаковки и рекламни торбички

Изработка на опаковки за всеки един продукт на пазара, рекламни хартиени торбички с невероятен дизайн, торбички от полиетилен (найлон) и еко материали с формати за всякакви нужди.

 • Баджове

Изработка на баджове от различни видове хартия, картон, плексиглас, връзки за баджове брандирани с Вашето лого.

 • Брошури и Дипляни

Изработка на брошури и дипляни с различни формати от различни видове хартия, прилагане на уникални специални ефекти, които правят брошурите, дипляните и флаерите Ви неповторими.

 • Рекламни тефтери и химикалки

Изработка на рекламни тефтери, календар-бележници, работни календари и луксозни многолистови календари с индивидуален дизайн. Предлагаме Ви богат избор и доставка на химикалки, писалки, комплекти и всякакави сувенири брандирани с Вашето лого.

 • Офис аксесоари и фирмени подаръци

Изработка на рекламни значки, плакети, луксозни купи, грамоти, доставка на маркови дизайнерски аксесоари, чанти, игри и всичко, коeто би могло да бъде подарък за Вашите клиенти и партньори. Предлагаме, Ви богат избор и доставка на химикалки, писалки, комплекти, аксесоари от лимитирани дизайнерски серии брандирани с Вашето лого. Всеки продукт се изработва по инидивидуален дизайн съобразно Вашите желания.

 • Изработка и оптимизация на интернет страници

Екипът ни може да Ви предложи различни гъвкави варианти за изработка на интернет страници, както и тяхната поддръжка. Може да се възползвате от нашите пакетни намаления за интернет страници, които с удоволствие ще предоставим на Вашето внимание при получено запитване от Ваша страна.

 
     
Календари
Тефтери
Офис папки
Офис пособия
Визитки
Аксесоари
Стикери
Грамоти
Флаери и дипляни
Опаковки
     
 
Стикери
 
Сувенири
     
   
Химикалки
 
     
     

Всички права запазени PARTNER BULGARIA ® 2011

Дизайн и изработка И.Киров